Νέα

Ο Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για την διατήρηση κάθε μορφής ζωής στον πλανήτη μας. Συμμετέχει σε πολλές ζωτικές κυτταρικές λειτουργίες τόσο στους ζωικούς όσο και στους φυτικούς οργανισμούς. Η έλλειψή του απαντάται σε πολλά καλλιεργούμενα εδάφη και επηρεάζει αρνητικά την γεωργική παραγωγή. Σύμφωνα με τον FAO, περίπου 30% των καλλιεργούμενων εδαφών παγκόσμια περιέχουν χαμηλά

Treestar 20-8-10 +0,3B

Το Treestar 20-8-10 +0.3B είναι το νέο λίπασμα που διανέμει αποκλειστικά η εταιρεία μας. Το λίπασμα συνδυάζει εξαιρετική κοκκομετρία και δελεαστική τιμή. Ο τύπος του, προσφέρει ευελιξία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος καλλιεργειών.

Κυκλοφορία Syllit Oleo 544 SC

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το προϊόν Syllit Oleo 544SC της UPL με εγκρίσεις κατά του Κυκλοκονίου και του Γλοιοσπορίου της ελιάς θα κυκλοφορήσει από αρχές Οκτωβρίου και θα διανέμεται από την εταιρεία μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Φυλλάδιο προϊόντος AlsupreS

Το AlsupreS είναι μια ενεργή μορφή θείου που λόγω της χημικής του δομής παρουσιάζει διαφορετικές ιδιότητες στον τρόπο δράσης, σε σχέση με το στοιχειακό θείο και ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του φυτού. Το AlsupreS λόγω της τυποποίησης του έχει αυξημένη κινητικότητα μέσα στο φυτό, δίνοντας τη δυνατότητα να εφαρμόζεται διαφυλλικά αλλά και από τη ρίζα.

Άγιος Μάμας, Χαλκιδική, Τ.Κ. 63200 – Τ.Θ. 216

+30 23730 91842

kyttaroae@gmail.com

Δευτέρα-Σάββατο 08:00-14:00

© 2020 KYTTARO AE | All rights reserved | Πολιτική Απορρήτου

TOP